Experți în utilaje specializate

Atunci când lucrați într-o afacere bazată pe proiecte, cum ar fi industria de construcții, totul trebuie foarte bine calculat și dimensionat astfel încât, atunci când tragi linie, rezultatul să fie pozitiv. Există momente când luarea unei decizii privind închirierea de echipamente are mult mai mult sens decât angajarea companiei într-o achiziție costisitoare și care va afecta serios cash flow-ul. Puteți obține echipamentul de care aveți nevoie fără să vă angajați pe termen lung și foarte lung cu costuri neprevizionate.

Flotă modernă și nouă

Folosind echipamentele puse la dispoziție de către CTE Rent, vă putem asigura de fiabilitate, calitate și servicii rapide de intervenție. Cea mai mare parte a flotei CTE Rent este formată din utliaje și echipamente noi, de ultimă generație, echipate cu ultimele tehnologii. Suntem siguri că putem să vă oferim o mare flexibilitate și satisfacerea cerințele diferite ale afacerii dumneavoastră.

Expertiza CTE Group

CTE GROUP reunește sub umbrela sa companii cu profiluri și specialități diferite, astfel încât, prin competențele și calitățile reunite, să poată acorda o consiliere vastă, care să ajute clientul mai departe în câștigarea și păstrarea contractelor sale.

În afară de partenerii externi ai grupului, ne dorim clădirea unor parteneriate interne puternice, de încredere și de lungă durată, astfel încât afacerile construite împreună să aducă profit de ambele parti.

Parteneri de încredere

Companiile grupului comercializează o gamă variată de semiremorci KRONE, MEILLER, LEGRAS, utilaje de construcții reprezenatate de către HYUNDAI și MECALAC, concasoare TEREX-POWERSCREEN, PORTAFILL, utilaje pentru salubritate FAUN și ZOELLER, managementul deșeurilor prin ciururi sau tocătoare KOMPETCH sau stații de sortare de la KIVERCO. Toate aceste mașini și utilaje sunt concepute astfel încât să răspundă oricărei provocări. Clienţii au posibilitatea de a alege dintr-o largă varietate de produse ce oferă opţiuni diverse în ceea ce priveşte funcţionalitatea, utilitatea şi caracteristicile speciale ale modelelor.