De ce sa apelezi la inchiriere

Închirierea de echipamente de construcții are foarte mult sens pentru marea majoritate a companiilor implicate în terasamente, construcție de drumuri și construcții generale de proiecte industriale, comerciale sau rezidențiale. Există o mulțime de motive pentru care este benefic să închiriezi utilaje, dar totul se reduce întotdeauna la rezultatul afacerii.

În cele din urmă, decizia de a închiria echipamente este o chestiune de comoditate și de cost. Este, de asemenea, o chestiune de obiective pe termen scurt și de strategie pe termen lung. Decizia de a închiria echipamente de construcții necesită realizarea unei analize cost-beneficiu și un plan de afaceri amănunțit care implică contractele curente și viitoare.

Iată principalele motive pentru care închirierea de echipamente pe termen lung este benefică pentru performanța generală și securitatea financiară a unei companii:

Gestionarea capitalului: Închirierea de echipamente pentru proiecte pe termen lung nu necesită un depozit în numerar sau un angajament permanent. Închirierile de echipamente vă permit să gestionați în mod previzibil fluxul de numerar, iar acesta este unul dintre cele mai puternice motive pentru care proprietarii de companii aleg să închirieze.

Implicații fiscale: Închirierea echipamentelor este o cheltuială de afaceri si poate influenta rezultatul finaciar intr-un mod pozitiv. Deși legile fiscale complicate permit deduceri proporționale pentru achizițiile de echipamente și permit mașinilor să apară ca un activ, închirierea pe termen lung a echipamentelor poate avea implicații fiscale pozitive in cadrul afacerii.

Amortizare și valoare: Închirierea echipamentelor de construcții plasează factorul de amortizare asupra furnizorului. Toate utilajele au o rată de amortizare garantată, indiferent cât de scăzute sunt orele de utilizare sau cât de bine întreținute au fost. Plasarea deprecierii dealer-ului de echipamente poate avea o valoare reală pentru o companie de construcții.

Întreținerea echipamentelor: Toate contractele de închiriere a echipamentelor pe termen lung impun responsabilități de întreținere asupra furnizorului. Furnizorii de echipamente asumă toate costurile de întreținere de rutină și sunt responsabili pentru reparațiile neașteptate. Eliberarea unei companii de munca de service eliberează timp și capital, care pot oferi o adevărată comoditate și valoare atunci când sunt asociate cu contracte de închiriere pe termen lung.

Disponibilitate și versatilitate: A avea un contract de închiriere pe termen lung pentru echipamente de construcții permite unei companii să fie versatilă. Disponibilitatea echipamentelor permit companiilor să-și extindă capacitățile și să profite de locuri de muncă suplimentare. Versatilitatea include libertatea de a schimba echipamente pentru a îndeplini anumiți parametri contractuali.

Avantaj competitiv: Construcțiile sunt o industrie competitivă bazată pe proiecte. Pentru a atinge rentabilitatea maximă și a asigura lucrările viitoare, o firmă de construcții eficientă are nevoie de cât mai multe avantaje competitive. Contractele de închiriere de echipamente pe termen lung sunt un alt instrument eficient conceput pentru a vă ajuta să extindeți capacitățile companiei dumneavoastră și să deveniți un lider pe piață.